Odoo magyar számlázás dokumentáció

Hivatalos Magyar Számlázás Kézikönyv

Cégünk, a DO Tech (OdooTech Zrt.) munkatársai, az Odoo S.A. fejlesztői és a BDSC Kft. szakértőivel közösen elkészítette az Odoo magyar számlázás megfelelőségi modulját, amit az Odoo S.A. hivatalosan is beemelt az Odoo ERP-be. A modul segítségével hivatalos magyar számlázást lehet megvalósítani minden további költség vagy külső modul vagy akár külső szolgáltatás igénybe vétele nélkül.

A modul a 17.0 verziótól érhető el, de cégünk elkészítette az ezzel a modullal adatbázis szinten kompatibilis verziókat a 16.0-ás és a 15.0-ás verziókhoz.

A magyar számlázás funkcionalitáshoz cégünk minden magyar Odoo felhasználónak kínál támogatást magyar nyelven. Hivatalos támogatást minden Odoo Enterprise előfizető kérhet hivatalosan akár az Odoo S.A.-tól is, angol nyelven, ez része az előfizetési díjnak.

Ezen az oldalon találják az általunk készített magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet. A kézikönyv a 17.0-ás Odoo Enterprise verzióhoz készült, más Odoo verziók a kézikönyvben leírtakhoz képest ettől némileg eltérhetnek, illetve az Odoo AppStore-ban ingyenesen megtalálható kiegészítő modulunk is feltelepítve kell legyen.

Bárminemű hiba esetén kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot a szamlazas-hiba@dotech.hu e-mail címen!